Home > Program > Program at a Glance

Program at a Glance (Tentative)
Time Dec. 10 (Tue) Dec. 11 (Wed) Dec. 12 (Thu) Dec. 13 (Thu)
8:30   Registration Registration Registration
9:00 Keynote Lectures
Oral Sessions
(9:00-10:40)
Keynote Lectures
Oral Sessions
(9:00-10:40)
Keynote Lectures
Oral Sessions
(9:00-10:40)
Technical Tour
(9:00-12:00)
10:00
10:40 Break (20 min) Break (20 min) Break (20 min)
11:00 Plenary 3
(11:00-11:40)
Plenary 5
(11:00-11:40)
Plenary 6
(11:00-11:40)
11:40 Lunch
(11:40~13:00)
Lunch
(11:40~13:00)
Lunch
(11:40~13:00)
12:00
13:00 Registration Poster Sessions
(13:00-14:00)
Poster Sessions
(13:00-14:00)
Poster Sessions
(13:00-14:00)
13:30 Opening Ceremony
(13:30-14:00)
14:00 Plenary 1
(14:00-14:40)
Plenary 2
(14:40-15:20)
Plenary 4
(14:00-14:40)
Keynote Lectures
Oral Session
(14:00-15:40)
Keynote Lectures
Oral Session
(14:00-15:40)
14:40 Break (20 min)
15:00 Keynote Lectures
Oral Session
(15:00-16:20)
15:20 Break (20 min)
15:40 Keynote Lectures
Oral Sessions
(15:40-17:20)
Break (20 min) Break (20 min)
16:00 Keynote Lectures
Oral Session
(16:00-17:40)
Closing Ceremony
(16:00-16:30)
16:20 Break (20 min)
16:30  
16:40 Keynote Lectures
Oral Session
(16:40-18:00)
17:00
17:20  
17:40 Break (50 min)
18:00  
18:30 Banquet
(18:30-20:30)
19:00
20:00
20:30  

 
  ID
  Email
  Pass
 
* If you already made ID/PW or
  have KSEE account, you can
  login.
   Online Submission
   Online Registration
   Accommodation
   Mypage(RECEIPT)
 
  Join to Mailing List
If you would like to receive
e-mail from IEEC & BWR 2019,
Please put your e-mail below.
Today : 2019-10-18
D - 053

- Tel: 82-2-716-5553
- Fax: 82-2-701-5753
- ieec@bwr2019.org